Två år, åtta månader och tjugosju dagar

Igår var sista dagen det här året hos den ordinarie dagmamman. När jag lämnade honom på morgonen blev jag inbjuden på kaffe och finska specialiteter. Det var olika piroger med tillbehör. Otroligt gott och trevligt. Två andra föräldrar kom också in.

När Fredrik skulle hämta Sten blev han också inbjuden på kalas.

Idag var Sten hos en av de två andra dagmammorna i området. Och när Fredrik hämtade honom där var det kaffe och pepparkakor. Vilka kalas!

Hela familjen är otroligt nöjda med de här månaderna med dagmamma. Jag kunde nog inte föreställa mig att det skulle finnas så bra dagmammor, och kommunala dessutom. Och vi fick en plats hos dem. Sten önskar sig leksaker som finns hos dagmamman i julklapp. Och han har gått upp drygt två kilo i vikt sedan han började där i september.

Det ska bli skönt att inte behöva väcka honom på morgonen ett tag nu. Han sover liksom vidare fast man går runt och bär på honom och så. Imorgon får han vakna när han själv vill. Hoppas att det inte blir tidigare än vanligt, bara för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.