Två år, fem månader och arton dagar

Första dagen hos dagmamman! Sten och Fredrik var där en stund på förmiddagen. Sten lekte med massa leksaker och så åt de frukt.

Igår hände en fin sak på väg hem från jobbet. Vi hade jobbat alla tre en stund och satt på bussen. Så kom vi på att vi var väldigt hungriga. Vi gick av vid creperiet och där var det kö. Efter många minuter fick vi beställa. Sten ville ha ost och ketchup på sin pannkaka, mycket bestämt. Eftersom vi inte trodde att det fanns ketchup, så beställde vi något som vi trodde skulle accepteras ändå, nämligen nötkräm och banan. Direkt frågade crepes-mannen vilken pannkaka han skulle fixa först, för han anade att den kortaste i sällskapet hade väntat länge nog. Och när Sten sedan fick syn på tv:n inne i den lilla boden, så bytte mannen kanal
till barnprogrammen. Sten blev imponerad och mycket glad. Så vi stod och tittade på barnprogram medan pannkakorna blev klara. Vi fick gärna komma
tillbaks och lämna in Sten i boden, lät mannen hälsa när vi skulle gå.

Idag var Sten föredömligt tyst och lugn på ett tråkigt hus-möte. Kanske för att han fått exakt likadant papper som alla andra. Alla antecknade lite, utom Sten som klottrade hela pappret fullt av krumelurer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.