Simskoledag

Tisdagar är simskoledag. Men idag är mormor här och åker med. Hon har gjort det några gånger tidigare och det blir alltid lite roligare när det är någon annan än mamma. Ungefär sedan årsskiftet är det också lite mer ordning på bussturen från Saltholmen till Frölunda Torg. Tidigare behövde man oroa sig för att komma försent, och det var lite stressande.

Det har blivit lättare att stiga upp på morgonen också. Det är inte så mörkt klockan sju. Och snart behöver man väl inte pälsa på sig så mycket ytterkläder heller. Då blir det lite enklare igen. Vi ser nog alla fram emot det, även lillebror.

(Jag har förresten gjort om lite på sidan med månadsbilderna och uppdaterat lite där.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.