Sjutton dagar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu har vi äntligen fått tummen ur och sytt ihop två gardiner, köpta på rea på Indiska. Nu har vi en sjal på fyra och en halv meter till ett betydligt billigare pris än de färgglada som säljs för barnbärarändamålet. Är man kräsen, snål och inte har problem med att ta fram symaskinen, så.

Idag var Sten med i tvättstugan, buren i sjalen. Han tittade intresserat in i tvättmaskinen, men tröttnade efter en stunds tvätthängning och övergick istället till att hicka och somna. Han verkar stortrivas på magen. Vi ska försöka transportera honom på det viset till hans mormor och morfar idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.