Tre år och åtta månader

Inskolningen på dagis gick på en vecka, och var klar i fredags. Igår och idag har Sten och jag varit ensamma hemma, men det har ändå funkat bra med lämning och hämtning och bussar. Och på dagis har det varit lugnt. Nästan alla barn är sjuka, så igår var de tre och idag fyra. Det verkar mysigt och passade nog Sten bra. Lite mjukare start. För det är skillnad mellan dagmammans maximalt fyra barn och dagis nitton.

Idag bakade vi lussekatter. Kompis Martin kom och hjälpte till. Men Sten var lite skeptisk till att bullarna verkligen kunde bli goda med Martins inblandning. Han kunde på sin höjd få ta ut dem ur ugnen. Denna tanke släppte dock, och vi gjorde massa olika typer av bullar. Sten gjorde en bil, en fotboll och något annat som jag har glömt. Bilen hade russin i hjulen och russin som ratt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.