Tre år, sex månader och åtta dagar

Vi åt middag på Hagabion ikväll. Det var ett bra tag sedan sist. Vår favoritrestaurang. Väldigt god mat, snyggt serverad, trevlig miljö, funkar bra med barn, billigt!

Sten ville inte ha någon varmrätt, utan valde istället en grevéostsmörgås. Brödet var nästan svart och fullt av hasselnötter och fikon. Det var det man kunde urskilja, i alla fall. När smörgåsen serverades, med senapskål och paprika, så ursäktade kocken att han lagt på senapsdressing. Vi tyckte inte att det var något att ursäkta; det lät ju gott. Tydligen gillar inte alla barn senap. Sten tyckte att det var smaskigt. Han smakade även en sväng på vår mat (grillad halloumi, respektive vegetarisk korv).

En väldigt trevlig kväll, som avslutades med te och tryffel. Sen berättade Sten att han blivit lite trött. Vi gick ut till spårvagnen som går ända hem utan byte. Efter en stund somnade Sten (vid halvåttatiden), kramandes min ryggsäck. På fötterna hade han helt nya skor, ekologiska läderkängor. Bredvid honom låg den nya, röda mössan, i 100% klifri ull.

Det söta paketet gick som vanligt bra att bära hem från spårvagnen, en promenad på ca 300 meter. Tung, sovande och söt. Sen lägger man honom bara i sängen och skalar av ett par lager kläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.