Tre år, fem månader och fyra dagar

Vi kom på att det var år sen vi var på lekplatsen i Slottsskogen, Plikta. Det tog en stund att ta sig dit, för vi gjorde lite annat på vägen. Bland annat fikade vi. Sten som var på jobbigt bushumör förstörde fikastunden genom att lägga choklad i Fredriks kaffe.

På Plikta var nog den långa rutschkanan roligast. Sten upptäckte efter något tiotal åk att den gick ännu snabbare om man inte höll i sig med händerna. En gång åkte han för tidigt och krockade med ett annat barn. Men då blev jag lite sur och förklarade att man inte fick åka förrän personen innan lämnat fri väg och det förstod han och väntade noga i fortsättningen.

På väg hem handlade vi på Ekostore. Massa goda grejer som vi gick hem och grillade i ugnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.