Tre år, tre månader och tjugofyra dagar

Legoland!

Det blev lite skralt på bildfronten. Min mamma är en lite mer flitig fotograf, men det visade sig att hennes kamera skulle försvinna i Österrike, med danmarksbilder och allt. Stor sorg. Jag ska försöka skaka fram några bilder ändå.

Sten fick inte ta körkort. Det fick kusinerna. Sten är för liten. Typiskt. Men det fanns några andra bilar som han kanske fick köra. 95 cm behövde man vara. De hade en mätgrej att testa med. Sten duckade för att komma under. Han blev genomskådad och fick köra ändå.

Fredrik var orolig. Sten hade inte kört bil förut, och det där med ratt och pedal kunde vara lite nytt för honom. Han skulle inte klara av det. Jag tyckte att vi kunde se hur det gick, och gå och hämta honom ifall han inte kom någon vart.

Han körde perfekt. Krockade inte en enda gång. Väjde för andra bilar, svängde när vägen svängde. Slängde till och med en blick på oss, där vi stod och beundrade.

20080719_1

Han kan ”alldes ahälv”, den killen. Och vi har lärt honom att sträcka på sig när någon ska mäta honom.

En kommentar till “Tre år, tre månader och tjugofyra dagar”

  1. Tråkigt att det finns klåfingriga personer i Österrike när en glömsk mormor är där. men bilder på Sten finns i huvudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.