Tre år, tre månader och tio dagar

Sommarlovet inleddes med en dryg vecka i Lysekil. (Det blir inte så mycket skrivet nu under sommaren, för vi har annat för oss.)

20080705_1

Veckans hobby var sågning. Sten hade med sig en av sina sågar. Egentligen var den med för att hjälpa oss att lägga golv i ett rum som vi renoverade, men den var såklart inte upptagen mer än en stund med det. Golvbitarna sågade Sten och hans kusiner av. Det var kul att se honom såga. Han kunde lätt börja på nytt sågspår och han orkade såga golvbitarna tills det sade ”plonk”. Man fick inte hålla i biten som skulle trilla ned, för det skulle låta på rätt sätt när den ramlade.

20080705_2

Observera koncentrationsminen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.