Tre år, två månader och fyra dagar

Jag tror att Sten blev lite kär idag.

Vi var på badhuset. I stora bassängen var det vuxenkväll från klockan sex, men lilla bassängen var öppen till sju. Där var vi, nästan ensamma. Det kom en tjej som började prata med oss. Hon var åtta år. Hon började med att fråga vad vi hette och sen lekte vi tillsammans i ungefär en halvtimma. Sten tyckte att hon var rolig och hon gillade när Sten skrattade.

När klockan var sju gick vi och duschade. När vi tog på oss kläder igen kom tjejen och hennes mamma in i vårt omklädningsrum och hämtade schampo.

Sen gick vi ut.

Efter att vi gått en liten bit berättade Sten snyftande att han blev ledsen av att bada. Han hade nämligen glömt berätta för tjejen vi träffade att han hade hoppskor (gula Crocs) när vi gick till badhuset. Han visste inte heller när han skulle få träffa henne igen. Han snyftade en liten stund över det, medan jag funderade lite högt på om hon inte skulle till utebadet sen när det öppnat. Det öppnar på måndag.

En kommentar till “Tre år, två månader och fyra dagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.