Tre år, en månad och tio dagar

På förmiddagen ringde dagmamman med en ledsen Sten intill. De var på en lekplats och Sten hade ramlat och slagit ut en tand. Jag ringde fort till tandläkaren, som tyckte att vi kunde komma dit imorgon förmiddag, och sedan körde jag Fredrik till dagmamman.

Det var en rätt ynklig kille vi mötte. Han satt i en vagn och vågade inte svälja. Förmodligen på grund av att det var blod i munnen och allt kändes konstigt. Han ville gå till tandläkaren. Jag åkte tillbaks till jobbet medan Sten och Fredrik gick till tandläkaren och kollade läget. Det räckte att komma dit imorgon, men de fick tips om mjuk mat och sugrör. På hemvägen köpte de chokladdryck med sugrör.

Tanden var stor och fin och var en framtand i överkäken. Nu sover den lille killen, efter välling i sugrör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.