Tre år, en månad och tre dagar

Idag var vi på utvecklingssamtal hos dagmamman. Det var väl ingen som egentligen hade något att säga, men det var trevligt ändå. Allt är som det ska med den lille killen, som faktist är rätt stor.

På kvällen hade vi picknick på Ramberget. Fredrik och Sten hade handlat massor av goda saker som vi satt på en filt och åt, nära en myrstig. Det gick jättebra tills Sten hällde ut sin saftflaska över filten, skuttade iväg i bara strumplästen samt hittade en glasbit. Ingen skar sig och filten skakade vi av. Myrorna fick lite nätmelon som hamnat på marken.

På hemvägen plockade Sten vitsippor och pinnar och så blev det lite gung i den stora gungan. Imorgon ska Sten ta med sig berättarpåsen till dagmamman. Han har stoppat ned: en bok som faster Annika sytt och en mjukismorot. Imorgon ska han sitta på en liten stol och alla andra ska vara tysta och lyssna när han berättar om sina saker.

2 reaktioner på ”Tre år, en månad och tre dagar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *