Tre år, en månad och två dagar

Vi har varit sjuka ett tag. Nån feber som aldrig ville ge sig och så slemmig hosta. Sten har varit extra trött, men ändå piggare än oss andra.

Den här helgen har vi varit i Floby och hälsat på våra kompisar som har ett hus där. Fast just nu bor de i lägenhet, för de har inget rum att bo i i huset. Bara ett kök. De renoverar, kan man säga. Och vi har hjälpt till i trädgården.

Sten har krattat, lagt löv i skottkärra, suttit ovanpå löven i skottkärran som tyngd, grävt och busat.

På tåget hem fick Sten en egen biljett, med namn och destination på. Han fick erbjudande om att klippa den själv, men det vågade han inte riktigt. När vi kom hem tog han ett bad och sen ville han ha müsli och så blev det kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *