Två år, elva månader och tolv dagar

Igår var S & O här och hälsade på. Sten fick födelsedagspresent av dem, en röd cykel att ha hos farmor och farfar. Den är lite stor, men har väldigt bra ringklocka.

20080308

Inspirerade av cykeln gick vi ut för en cykeltur. Det var nästan ett år sedan Sten fick en springcykel, fast han har hittills bara använt den inomhus. Först var han på tok för kort och sedan var det kallt och vinter. Nu börjar dock våren fixa till sig, så nu ska det väl bli fler cykelturer. Han har övat en del inomhus, och det märktes. Fast det där med fart dröjer nog ett tag. Han tyckte att det var kul och gjorde roliga ljudeffekter när han cyklade hem från lekplatsen.

En kommentar till “Två år, elva månader och tolv dagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.