Två år, tre månader och nio dagar

Vi har byggt mycket med lego på sistone. Sten tycker att det är ungefär lika roligt som vi vuxna. Och han bygger fina saker. Förra veckan byggde han en kombinerad dammsugare och gräsklippare. Man satte på dammsugaren på en knapp och gräsklipparen på en annan.

20070704_0

När jag kom hem från jobbet idag berättade han att han byggt ”en jättestor soffa”. Jag blev nyfiken. Det var ett fint bygge. Han hade satt ihop alla bitar själv. Helt raka kanter. Inga hål eller utstickande bitar. Massa bitar av olika form och storlek. Jag tyckte att det var riktigt avancerat, men jag är ju mamma. Högst upp på soffan satt Sten och pappa, fick jag berättat för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.