Två år, två månader och sex dagar

Fredrik har kommit hem och livet börjar återfå sin lagom kaotiska form. Sten har svårt att somna på kvällarna och är ofta vaken till tio. Ikväll somnade han dock halv nio, så det blev plötsligt massa tid över. Bra för den här dagboken som fört en tynande tillvaro.

Idag var Sten och Fredrik och hälsade på lite hos dagmamman Sten ska börja hos till hösten. Dagbarnen var bruna och hade varit ute hela dagen. Dagmamman har gått Mulle-utbildning.

När Fredrik var borta sade Sten ”Pappa kommer snart!” minst en gång om dagen. När han sedan kom gående på flygplatsen blev Sten jätteglad! Lite svårt att veta hur han uppfattar tid, men han hade helt klart saknat sin pappa extra mycket.

Sten sov på fyra ställen på en vecka under tiden Fredrik var bortrest, så det är inte så konstigt att det har blivit lite svårt att somna på kvällarna. Jag är ändå glatt överraskad över hur smidigt allt har löst sig sedan jag började jobba strax före jul. Snart byter jag till ett sommarvikariat och då ska Fredrik vara med Sten hela sommaren. Jag är avundsjuk, men hoppas att vi ska kunna hitta på någonting tillsammans i slutet av sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.