Två år, en månad och tjugotvå dagar

Jag är fullt medveten om att det blir väldigt lite skrivet här nuförtiden. Vi jobbar fortfarande 100+80% och Sten har fortfarande ingen dagisplats. Han bor några dagar i veckan hos sin mormor och morfar. Vi föräldrar åker till jobb och till Sten och hem, men träffas inte så ofta. Det funkar ett tag till, och snart blir det bättre. Hela sommaren ska Fredrik vara föräldraledig och till hösten har Sten fått plats hos en kommunal dagmamma.

Det har varit lite krångligt med sömnen den senaste tiden. Sena kvällar och sen eller ingen dagsömn. Igår somnade Sten halv tolv på natten. Idag fyller Fredrik år, och Sten och jag sjöng för honom klockan åtta. Jag drog helt enkelt upp Sten ur sängen. Det gick fint. Sedan fick han aldrig tillfälle att sova under dagen. Vid sex började han verka trött, men vi lyckades hålla igång lagom mycket till strax efter sju. Tjugo i åtta somnade Sten i soffan. Hoppas att han får en lugn natt och
vaknar pigg och glad imorgon. Det blev nästan konstigt att ha tid över till något annat.

Imorgon åker Fredrik till Australien. Då blir det lite extra klurigt för oss som är kvar hemma. Jag jobbar heltid och ska samtidigt försöka få Stens dagar och nätter och resor att gå ihop. Men vi har snälla släktingar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.