Ett år, elva månader och tjugosex dagar

Strax efter att vi somnat igår kväll kom en Stenkamin intassande och lade sig i vår säng. Sen låg den där och skruvade på sig halva natten, innan den till slut somnade med lampan tänd.

Det är väldigt ovanligt att Sten är sjuk. Lite snuvig har han varit några gånger, men feber har han haft två-tre gånger tidigare. Idag var han helt matt och ville helst ligga på min mage och halvsova. Han drack dock bra. När det verkade vara lite väl jobbigt fick han alvedon och nässpray, och det var väldigt vilken effekt det gav! Han pratade i telefon med Olivia och kom riktigt igång. När han vaknat från tredje dagsömnen var Fredrik hemma och Sten ritade och berättade en massa saker för honom.

Hoppas att han är bra imorgon, för på söndag är det kalas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.