Ett år, elva månader och tretton dagar

Sten har blivit en väldigt bestämd kille. ”Nej, Ten!” säger han och ska göra på sitt sätt. Oftast får man dock hjälpa till efter en stund.

Idag hände något som jag inte kan minnas har hänt mig förut. När jag lagade mat så gick Sten iväg och gjorde något för sig själv. Han hämtade en bok, bäddade ner sig och pingvinen i soffan och satt där och läste. Mycket skönt att få göra något utan att han ska hjälpa till hela tiden, även om det bara varade i några minuter.

20070310

På kvällen tittade vi på melodifestivalen. Sten ville verkligen inte somna, utan väntade hela tiden på att det skulle komma ”annan”, en annan låt. Det tog lång tid innan han gick att bära in till sin säng. Han vaknade till och ropade ”Nej! Annan!” och det var bara att lägga tillbaks honom i vår säng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *