Ett år, tio månader och tjugonio dagar

Jag får nästan ge upp det där med bilder. Det kanske kommer några i efterhand, om det finns några. Bättre med lite text än inget alls, ju!

Dagarna med kusinerna gick bra, och Sten hade lärt sig en massa nya ord när han kom hem. Händerna var ”kalla” och maten skulle man ”dela”. Något annat som är väldigt viktigt är att man måste byta ut en ”dammal” (gammal) blöja mot en ”dy” (ny). Det gäller även om den gamla är torr.

Idag var Sten, hans mormor och jag på Hagabion och åt middag efter mitt jobb. Lammgrytan var väldigt god. Sten åt ganska mycket ris och gryta. Sen fick han det han spanat in direkt när vi kom in, nämligen en dammsugare. Han blev mycket nöjd och åt upp ungefär halva innan han släppte den.

Lagom mätta och mycket belåtna följde vi mormor till stationen och tittade lite på tåg. Sedan åkte Sten och jag hem och passade på att titta på Stens skidspår utanför huset innan vi gick in och en av oss lade sig för att sova.

Fredrik kommer snart hem efter en dag i Stockholm. Sten påpekade flera gånger, nästan sovande, att pappa åker ”tff-tff”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.