Ett år, åtta månader och arton dagar

20061213_1

Vi fick klaustrofobi idag och gick ut i blåsten. Oväntat sällan tar vi med oss fika och njuter den utomhus, fast den är godare då. Idag hade vi med oss varm choklad och lussekatter upp på Ramberget. Det blåste dock lite väl mycket. En mugg blåste bort och hälldes ut på marken. Men det räckte ändå. Vi uthärdade en stund och gick sedan hemåt.

20061213_2

Sten var nog rätt kall om händer och ansikte. Han fick filten på sig och kröp inunder. Tänk om massajerna vetat var deras filt tagit vägen. När jag fotograferade blåste det till så att Sten åkte baklänges uppför backen. Han somnade på hemvägen och sov ett par timmar sittandes i hallen med öppen overall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.