Ett år, åtta månader och femton dagar

Poff, så gick en vecka till. Vad gjorde vi? Tvätta, öppna förskolan, hälsa på kusin Jenny, mer öppna förskolan, tvätta, till Brännö.

På Brännö sov vi i ett litet hus mellan fredag och lördag. Stens mormor och morfar åt julbord på värdshuset och fick bo i ett hus, då pensionatet var fullt. Vi åkte dit och gjorde dem sällskap. På morgonen, när morfar gått ut på promenad hände plötsligt något. Sten stod och ropade ”Bompa!”, ungefär. Man stänger munnen och blåser och lägger på ett ”pa”. Det betydde tydligen morfar, och han visade direkt att han även visste vem ”Bomma” var. Hon var kvar i stugan.

Igår kväll var vi på jazzpub hos Chalmers Barockensemble. Fredrik spelade i ett band och Sten lyssnade och dansade. Vid halv tio somnade han i sulkyn och vaknade bara till lite i spårvagnen hem. Sedan sov hela familjen till halv tio!

Jag har dessutom fått igång kameran, så kanske kan jag få fram lite bilder att visa snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.