Ett år, sju månader och elva dagar

Idag var Sten på 18-månaderskontroll. Han var 82 cm lång och vägde 11,6 kg. Först ville han dock inte vara inne i rummet. Han ångrade sig och ville gå ut och blev riktigt ledsen. Sedan kom han igång och började leka en massa. När han skulle få spruta undrade jag om det gick bra att jag ammade. Det gjorde det, bara hans ben var lättåtkomligt. Sticket gjorde visst lite ont, men med ytterligare lite bröstmjölk så gick det över på några sekunder. Läkaren och sköterskan blev glada och tyckte att det var ett bra vapen mot onda sprutor. Det verkade till och med som att de tyckte att det var en anledning till att fortsätta amma lite längre. Men jag har nog slutat amma tills nästa spruta, för den verkar vara om fyra-fem år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.