Ett år, två månader och sjutton dagar

En av väldigt få dagar vi behövt väcka Sten. Sömndrucken åt han lite frukost, och sedan packade vi in oss i bilen och åkte till Borås för att besöka djurparken där. Sten var väldigt trött redan när vi satte oss i bilen, men han somnade först när vi kommit till
Göteborg (vi började i Lysekil). Han gillar inte att sitta fast alldeles ensam i en stol.

Vi var sju barn och tio vuxna, ett riktigt släktkalas. Jag tror att de flesta av barnen tyckte att de små gröna traktorerna som man fick köra själv var roligast.

olydigapa

Matta och soltärda satte vi oss i bilen och åkte hem till Göteborg. Där väntade Stens morfar på trappen. Sten vinkade hejdå och mormor och morfar åkte hem. Vi tog ett svalt familjebad i karet, åt massa gröt och gick och lade oss. Jag somnade med Sten klockan nio. Det var en arbetsam och rolig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.