Ett år, två månader och tolv dagar

Vi var kattvakter i några dagar. Första dagen fixade vi till lekstugan. Istället för cyklar, moped, utemöbler, fönsterrutor och masonitskivor finns där nu: gul trasmatta, rött bord, vit liten byrå med knapptelefon och kassaapparat på, spis med roliga vred och en pall. Ovanför ett av fönstren är det utställning av My Little Ponys.

Det var varmt väder och Sten provade att doppa fötterna i havet. Det gav mersmak, men vi var inte utrustade för bad just då, och dessutom var det en liten brännmanet var femte meter längs stranden. Det fick bli balja på altanen istället.

baljbadar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.