Elva månader och tjugofem dagar

Nu har barnkalasens tid börjat. Kanske inte så konstigt, med tanke på att Sten snart är ett år och mest har jämngamla kompisar. I lördags var vi på ett kalas och i söndags på ytterligare ett. Och på lördag fyller Sten!

Idag har vi gjort en massa grejer. Först var jag på Arbetsförmedlingen och Sten hemma med Fredrik. Sedan kom Mia på besök och åt mat och promenerade med oss på Ramberget. Det var skönt på en bänk i solen där uppe. Men Sten missade hela utflykten, för han bara sov. Och vi som hade tagit på honom ytterkläder och bar honom utanpå kläderna för att han skulle få upptäcka världen lite och krypa på berget. Det får bli en annan gång.

På kvällen åkte Sten och jag in till stan och åt mat och gick på puben. Sten drack vatten och efter en stund var han så trött så trött. Då gick jag ett varv runt kvarteret medan pubsällskapet stannade kvar inne. När jag svängde runt sista hörnet borrade Sten in huvudet mot min hals och somnade. Sen kunde jag gå in på puben och diskutera vidare. Väl hemma, efter lite spårvagnsfärder, stoppades han i säng och fortsatte sova. Heja bärsjalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.