Elva månader och sex dagar

Jag hade funderat ett tag på att testa något trick för att Sten ska kunna sova bekvämare i bilen. Till slut vågade jag mig på att knyta dit halsduken, och det blev succé!

bilhalsduk

Sten bevistade sin första begravning. Det var min mormor som var i kistan. Eftersom Sten gillar orgel och psalmer tyckte han om att vara i kyrkan. Det blev lite tråkigt när prästen pratade länge, så då gick vi ut i vapenhuset.

Efteråt var det begravningskaffe i församlingshemmet. Sten satt i sin mosters knä och åt smörgåstårta. Sedan städade han golvet med sina byxor.

På kvällen var vi på bandy. Sten hade aldrig varit på bandy förut, och det hade i ärlighetens namn inte jag heller. Vi var dessutom, tillsammans med Stens mormor, moster och kusiner, de enda i publiken. Det var bandytränarna som spelade match. Jag tror att de gula vann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.