Elva månader

Tidigt på morgonen for Fredrik till USA för att vara borta en vecka. Eftersom vi inte ville vara ensamma hemma, så tog vi vårt pick och pack och bussade till Lysekil. Det blir en del att bära på, fast man packar magert. Vi delade på en 30l-ryggsäck, så den hade jag på ryggen. Och så Sten på magen och bilstolen i handen. Tur att vi valde den lättaste stolen, för den väger ändå en del. Jag såg nog lite stressad och sammanbiten ut, för folk log åt mig. Vi klev på bussen och så körde den iväg. Imponerande att vi hann i tid.

Det var en gammal, skraltig buss och Sten ville gärna slicka på den. Dessvärre bytte nackstödet framför färg från grått till gult när han smakade på det, så jag tyckte inte att det var någon bra idé. Han fick pussa på fönstret istället.

I Lysekil väntade min farmor med god mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.