Tio månader och tjugotvå dagar

Fredrik glömde bort att han skulle vara hemma i tid till vattengympan som jag och hans syster går på varje torsdag. Jag tog med Sten och gympade på så gott det gick med honom i vattensjalen tills Fredrik kom. (Sen gick det bättre, kan jag meddela.)

När gympan var slut badade vi lite med Sten. Han älskar verkligen vatten och doppar glatt huvudet och skvätter på allt och alla.

När vi tjejer kom ut efter duschandet satt Fredrik och Sten i fiket och drack Mer med sugrör. De hade ätit korv med bröd också. Det var länge sedan vi testade sugrör, och då var det bara kul att tugga på. Jag hade tänkt prova igen, men glömde det hela tiden. Men nu gick det alltså bra. Kan nog vara praktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.