Nio månader och arton dagar

Det bor en liten sjukling hos oss. Han nyser så att snoret hänger. Som tur är så gillar han att bli nässprayad. När han är lite krasslig vill han helst vara jättenära mig och gärna dia hela tiden. Så det blir mycket tid i sängen. Ganska mysigt, oftast. När han inte är så snorig att det blir jobbigt och hela världen verkar vara emot honom.

Om Sten fick välja, så skulle han alltid vara naken. Han gillar inte att ta på blöja, inte byxor, absolut inte tröja och strumpor
är något man måste försöka få bort så fort det bara går. Hemma har han oftast blöja och tröja, men det funkar ju inte när man ska gå ut. Som tur är bär vi honom under fleecetröja och jacka, så han behöver bara ha vanliga inomhuskläder på sig under.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.