Nio månader och elva dagar

Stöten-Sten var en bra Sten. Snö och pulka var inte direkt något att skratta åt, men att få leka med kusinerna i flera dagar var roligt!

En dag åkte han på Fredriks rygg, innanför jackan, i skidspåret. Där somnade han gott. En annan dag satt han på magen, innanför jackan på mormor. Då passade vi på att åka slalom tillsammans, Fredrik och jag. Sten sov en stund och delade sedan korv med bröd med mormor. Sten åt brödet och mormor korven.

Eftersom vi oftast bär Sten innanför jackan, så är varken vi eller han vana vid att ta på honom en massa kläder. På det hela taget så var det inte populärt med overall, mössa och stövlar. Dessutom blir fötterna lätt kalla ändå.

Sten övade på att stå. Han verkar helst vilja stå i säng eller soffa, konstigt nog. Men det är ju mjukare att falla då. Han kan stå i omkring tio sekunder, och helst viftar han hysteriskt med armarna. Fråga mig inte varför, men det ser väldigt roligt ut. Skrattar gör han också.

Sten fick ytterligare en tand. Denna är i överkäken, men det är ingen framtand, utan den närmast till vänster om framtänderna.

Hemresan gick också ganska bra. Ett par amningsstopp och blöjbyten fick det bli. Det var skönt att komma hem och slippa sitta fastspänd mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.