Åtta månader och tjugo dagar

Vi åkte till Trollhättan för att fixa lite miljöombyte. Jag hade klagat för att Sten inte kunde krypa, fast han så gärna ville. Direkt när han hamnade på sin mormors och morfars golv, så kunde han! Alla blev glada, förstås.

valbad

Idag har vi varit på Vattenpalatset i Vänersborg. De hade öppnat en särskild småbarnsavdelning, och den var riktigt rolig. De hade nästan knölat in för mycket kul på en gång. Och så fanns det en massa knappar att trycka på för att få duschar från palmer och grodor och elefanter och fåglar. Två rutschkanor, bubbel, vattenfall … Ni förstår. Men det var mycket lyckat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.