Sju månader och sex dagar

Vi åkte tåg igen. Det gör vi rätt ofta. Sten hade liggvagn.

sovatag

Helgen spenderades på Tjärnö, i Strömstads skärgård. Det var mulet, tyst och blött. Medan Fredrik och Mia tampades med vädrets makter i var sin havskajak, gick Sten och jag en oväderspromenad. Från tå till topp hade vi: kängor, regnbyxor, regnjacka, liten sydväst (på Sten). Innanför hade vi fleecetröjor och sjal, ullstrumpor, mössa och lite annat varmt. Vi blev knappt blöta alls, trots att jackan var öppen mellan våra huvuden. Sydvästen hindrade det mesta regnet, särskilt bra när Sten somnat och lutade sig lite mer mot mig.

Men det var fint väder också.

muletmia

Idag provade jag en ny grej. Jag har börjat tycka att det känns jobbigt att ha Sten uppe i loftsängen på morgonen (han sover större delen av natten i egen säng, men kommer upp när han vill äta på morgonen), bland annat eftersom det är så tungt att bära ner honom. Nu har vi lagt en madrass vid hans säng och imorse gick jag och lade mig på den för att amma när han vaknade. Det gick finfint och vi försov oss till kvart över tio. Då blev det stressigt med tvätten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.