Sex månader och tjugofyra dagar

Eftersom både Sten och jag gillar att vara på resande fot, så begav vi oss till hans mormor och morfar i några dagar. Det var väldigt roligt! De hade fått en ny (gammal) liten vagn som Sten kunde åka i. Tidigare har han vägrat att sitta och åka runt, men i den här lilla vagnen gick det bra. Min teori är att han vill dominera åkdonet, så något väldigt litet som inte syns så mycket när han är i fungerar bättre än ett stort skepp till barnvagn. När man frågar honom varför, så svarar han inte, utan skrattar bara.

vagntur

Stens mormor hade gjort jättegod blåbärssylt. Den var nästan lite för god. Stens mage tyckte inte riktigt om den, så han fick gå över till rivet äpple på gröten istället. Såhär ser blåbärssten ut:

blabar

Vi hälsade även på Stens kusiner. De hade köpt en present till honom: en alldeles egen tandborste! Sten har inga tänder än, men han provade den direkt ändå. Det var en tandborste som har ett platt, runt skaft med ett hål i. Bra att hålla i själv, och ingen lång pinne som man kan stoppa ner i halsen.

Stens syssling bjöd på fika. Sten kollade in hans akvarium, satt på hans matstol och åkte runt på hans lekbil. Mycket trevligt!

I Trollhättan fanns det bra gungor. Det finns en liten film att titta på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.