Sex månader och en dag

Barnläkaren på BVC gav Sten godkänt på halvårskontrollen. Han kunde allt man borde kunna och lite till. Jag brukar sällan ha några frågor, men idag kände jag att det var läge att undra om järn. Det verkar nämligen som att barnmatstillverkarna lyckats bra med marknadsföringen, för folk i min omgivning tror att småbarn behöver äta järnberikad pulvergröt för att inte få järnbrist. Och många verkar ha fått rådet att ge köpegröt till barnet från BVC-sköterskan. Barnläkaren såg nästan oförstående ut, och tyckte att
havregrynsgröt är jättebra till små barn. De har uppenbarligen lyckats bra i sin marknadsföring. Vi fortsätter med havregrynsgröt med hemgjord aprikospuré på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.